Extra ALV

Op 26 oktober is er een Algemene Ledenvergadering in Buurthuus Varssel. Aanvang 19.30 uur.

20 april 2023 ALV de Groene Draad in café de Jongens, aanvang 20.00 uur

Op 20 april wordt de algemene ledenvergadering van de Groene Draad gehouden. We kijken terug op het afgelopen jaar, maar natuurlijk ook vooruit naar wat onze voorstellen zijn voor de komende tijd.

Locatie cafe de Jongens, Bleekstrat 3 Hengelo.

Inloop vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur

23 maart 2023 Opening zonnedak de Roodheuvel 17 uur

Op 23 maart wordt het zonnedak op de Roodheuvel feestelijk geopend. De wethouder Wilco Pelgrom zal daarbij aanwezig zijn. Alle leden zijn natuurlijk welkom en vooral de deelnemers aan dit project. Aanvang is 17 uur, Hoogstraat 21, Toldijk

16 februari Buurtschap Varssel gaat aan de slag met energie besparen

Buurtbijeenkomst Varssel: samen energie besparen

Het kan een hele uitdaging zijn om een oudere woning te verduurzamen. Op donderdagavond 16 februari om 19.30 uur gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden voor energiebesparing en hoe we elkaar daarmee kunnen helpen. Alle bewoners van buurtschap Varssel worden voor deze eerste bijeenkomst uitgenodigd. Meld je aan en bespaar mee!

Helpen met verduurzamen

Een aantal bewoners in Varssel neemt het initiatief om buren een helpende hand te bieden. Samen met energiecoöperatie de Groene Draad, het Energieloket en gemeente Bronckhorst gaan we buurtbewoners ondersteunen bij het verduurzamen en comfortabel maken van hun woning.